Rybářství Hluboká Rybářství Hluboká cz. s.r.o. Smluvní dodavatel Pražského hradu
MENU
CS
DE
EN
Úvod
Prodejna ryb
Povolenky
Ceník
Novinky
Úlovky
Produkty
Kapr a zdravíProdej rybSportovní rybolovMyslivostPro rybáře
Rybníky
Historie rybníkářstvíChovné rybníkyRybníky pro sportovní rybolovVýlovy rybníků
Kontakty
Rybářství Hluboká »

Recepty


Recepty

Rybářství Hluboká - Kapr po hlubocku

Kapr po hlubocku

Kapra prošpikujeme plátky slaniny (slanina obalená v sladké paprice). Potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme. Opečeme po obou stranách na oleji, až je upečený podlijeme vodou a dusíme. Můžeme přidat zbytek slaniny ...

Více »
Rybářství Hluboká - Marinovaný hlubocký kapr

Marinovaný hlubocký kapr

Do vody přidáme ocet, sůl, koření, zeleninu a vaříme 15 minut. Do vroucí vody přidáme porce kapra a vaříme dalších 15 minut. Maso vyjmeme a necháme vychladnout. Rybí porce zbavíme větších kostí, srovnáme je na mísu a zalijeme marinádou. Přidáme hrášek a na kostičky nakrájenou zeleninu. Necháme v chladu odležet a podáváme ...

Více »
Rybářství Hluboká - Pomazánka z hlubockého amura

Pomazánka z hlubockého amura

Amura omyjeme a uvaříme v octové vodě, do které přidáme koření a kořenovou zeleninu. Po uvření do měkka amura obereme a přidáme nakrájenou zeleninu, tatarku, majonézu, sůl a citronovou šťávu ...

Více »
Rybářství Hluboká - Tatarák z hlubocké ryby

Tatarák z hlubocké ryby

Rybu nejdříve vykucháme, stáhneme a zfiletujeme. Maso dále nakrájíme na podélné proužky, které semeleme na masovém strojku. Okořeníme podle chuti ...

Více »
© 2015 - 2025 Rybářství Hluboká cz. s.r.o. Mapa stránek created by SWISION